TRIPLE TUR PÅ MORS

 

ONSDAG 16. SEPTEMBER

Det har været et forbandet år for mig, da jeg da jeg har døjet meget med smerter i ryggen. Jeg har nok haft 12 ture i alt, hvor jeg normalt tager af sted 2-3 gange i ugen. I dag tog jeg dog en tur til en af de gode pladser på mors.

Jeg var kun lige kommet til vandet da den første sprang, det var en flot farvet fisk som jeg vil skyde til omkring de 4 kg. Jeg var selvfølgelig oppe at køre med samme, så den fik en Sølvkroken med en Bandit som ophænger i nakken, men den ville ikke noget.

Jeg var på den samme plads fra kl. 13.00-19.00 og fiskene sprang til alle sider – længere ude var der nogle store basser – men det er det jeg siger: “DET HAR VÆRET ET FORBANDET ÅR!”. Jeg satser dog på det bliver bedre, for det er nu det sker her.

 

ONSDAG 23. SEPTEMBER

Jeg en tur til det nordlige mors og havde ikke mere end lige fået grejet klargjort, da jeg så en fisk springe af fjorden. En pæn fisk på omkring de 3 kg. Da jeg ikke har været meget på kysten i år, så blev jeg lidt ivrig og fik kludder på linen. Det skulle jo løsnes op, samtidig med at fiskene sprang både ved siden af mig og lige ud for mig, men det tog desværre lidt tid.

Da jeg så endelig kom i gang igen, så gik der ikke lang tid før jeg fik et hug helt inde ved stangspidsen, men den ramte lidt ved siden af og da jeg kiggede ned, der forsvandt der 10-15 havørreder der hurtigt søgte ud igen. Jeg havde en hug senere, men den mistede jeg også.

 

TORSDAG 24. SEPTEMBER

På Nordmors var der fisk inde hele dagen i går, så jeg tænkte: “Jeg vil sgu prøve et helt nyt sted!”, så jeg tog til noget der hedder Skyum Bjerge. Det skulle jeg aldrig have gjort, for da jeg var klar til at gå til vandet kom jeg i tanke om, at jeg havde glemt at få min cola med. Da jeg så skulle finde nøglerne frem, så var de låst inde: “PIS!”, men jeg fik heldigvis fat i Dansk Vejhjælp og fik bilen låst op. Op på hesten igen og tilbage til Mors – denne gang den vestlige side.

Jeg var godt klar over tiden var ved at være knap, men et par timer blev det da til og jeg fandt fisk – fik en på lidt over 40 cm. og mistede en på omkring 50 cm. Nogle super fede dage ved kysten, som jeg elsker.