If I fished only to capture fish, my fishing trips would have ended long ago

–Zane Grey

Kystpladser

 

En bred vifte af pladser ved de danske kyster

Så er der pladser, pladser over alt – næsten da. Der er flere der har lavet lignende sider før, men det her bliver et forsøg på at samle flere og samtidig holde det hele opdateret hen ad vejen. Der mangler helt sikkert en plads som lige nøjagtigt du kender og vil du gerne af med den, så skriv endelig. For at få så meget ud af kortene som muligt, så har jeg selv været på 8/10 af pladserne, men nogle har jeg altså stjålet fra andre sider. Jo flere muligheder jeg kan give videre, jo federe og mere brugbart bliver det og jeg kan selvsagt ikke være over det hele.

Som udgangspunkt, så kræver alle pladserne waders. Nogle få af pladserne kan muligvis godt fiskes uden, men som lystfisker er waders en fordel man bør tage med – så dyre er de altså heller ikke, hvis man starter i den billige ende.

Husk at holde øje med evt. sejlrender, sumpede fjorde, færgebølger, tidevand, torden og lynild. Nogle pladser ændrer sig kraftigt hvert år og man skal altid holde øje med, hvor man sætter næste fod – pas på jer selv derude.

NB: Alt parkering er på eget ansvar, det er blot de steder vi har benyttet uden foreløbige problemer, der er mærket af. Tag altid hensyn til omgivelserne, hvis det f.eks. er et sommerhusområde eller lignende, så vi andre også kan kigge forbi, uden der bliver skudt med salt efter os og vel nok vigtigst af alt – overhold fredningszoner og mindstemål, det er dit eget ansvar alene.

Share This