Fangstarkiv

Fangstarkiv

 

Lidt for sjov, måske for alvor

Lige som så meget andet på Overspringeren, så opstår det meste som en ‘det kunne da være sjov’-idé. Kim har fisket i mange år, lang tid før SoMe-tiden. Dengang man benyttede en notesbog med notater om turene, notater om vindretning, sol, skyer, vandtemperatur osv. Efterhånden ender man med flere notesbøger og en viden der gør, at man næsten ved der er fisk, inden man tager til vandet. Der blev for det meste også kun delt gode pladser tætte venner imellem.

Jeg forestiller mig ikke mange benytter sig af denne metode i dag, da det er lettere at spørge på f.eks. Facebook, om der er fisk inden for rækkevidde af ens sofa. Det lyder muligvis lidt spydigt, men det er det nu ikke. Jeg kan godt se det er lettere på den måde og de mere garvede bestemmer jo heldigvis selv, om de har lyst til at dele deres info. Desværre ender debatterne ofte i en grim og træls retning.

…men tilbage til emnet.

Af samme årsag som notesbøgerne blev benyttet, så er arkiverne her oprettet, hvor vi alle melder fangsterne ind. Én gang om året bliver der så oprettet en side og ellers kan der løbende følges med på de forskellige profiler, eller overordnet på forsiden. Det er ikke detaljeret med pladser og vejr, til gengæld bliver selve fiskestatistikken mere og mere detaljeret. 

Det er stadig mest for sjov, men måske det kan bruges fornuftigt og udvides på et tidspunkt.

Share This