As no man is born an artist, so no man is born an angler

–Izaak Walton
 

Fiskehviskerne

 

– en sjov idé

Når man som lystfisker har ‘fri’ og ikke har mulighed for at komme ud med stangen, så er der mange af os der stadig har det i baghovedet. Det er vel for nogen af os mere en livsstil, end blot en sund hobby. Personligt, så kigger jeg flere gange ud af vinduet i løbet af en arbejdsdag og tænker: “Det havde nu været sjovere at stå ved vandet lige nu!”. Her passer udtrykket “Born to fish, forced to work” nok meget godt. Jeg elsker dog mit daglige arbejde, sådan skal det heller ikke lyde. Det er også mit arbejde, der har givet mig muligheden for at skabe en grafisk linje til Fiskehviskerne.

En af de dage jeg ikke havde muligheden for at komme ud, der fik jeg idéen til at skabe noget mere. Noget der gav lidt ekstra indhold som passioneret lystfisker. Det var sådan idéen opstod til Fiskehviskerne, et lille hold af lystfiskere, der skulle bestå af folk med samme passion.

Fiskehviskerne er som sådan ikke et lukket selskab, men man skal selvfølgelig være passioneret lystfisker og have en eller anden form for relation til det bestående hold. En del af det lille hold er også et lidt unikt kendetegn, i form af en sweatshirt. Denne idé har Claus fra Aarhus Fishing Gear været med på at sponsorere og derfor er hans logo selvfølgelig også med. 

Share This