Nature never hurries. Atom by atom, little by little, she achieves her work

–Ralph Waldo Emerson

Det Grønne Sidespring

 

Lystfiskeri er vigtigt, meget vigtigt … men ikke alt

Der er nok ingen der kender mig (Jan), der kan være i tvivl om at jeg holder meget af at fiske. Måtte jeg kun vælge én hobby i livet, så blev det lystfiskeri. Men … det er heldigvis ikke ulovligt, endnu, at gå op i andre ting og jeg har en stor kærlighed, til det natur der stadig eksisterer.

Specielt i mine 10 måneder ved Forsvarets Ingeniørregiment, fik jeg øjnene op for det der grønne noget uden for hegnet. Bevares, det var ikke altid verdens fedeste oplevelse at ligge på jorden i 16 graders frost, midt i en mørk skov uden for Skive, men der blev helt sikkert plantet et lille frø, der nu bærer frugt. Derfor har jeg oprettet ‘Det Grønne Sidespring’.

Herunder vil der i første omgang være en blog, men senere vil der muligvis tilgå mere, I skrivende stund er planen mest at der skal vandres nogle kilometer og berettes om dem.

Overspringeren er primært en side om lystfiskeri, men tag ja-hatten på og læs/kig med, når vi roder os ud på nye eventyr.

Share This