Becoming number one is easier than remaining number one

–Bill Bradley

Årets fiskehvisker – en intern konkurrence

 

Overspringerens interne fiskekonkurrence, Årets fiskehvisker

I samarbejde med Aarhus Fishing Gear (AFG), har vi internt på Overspringeren fået stablet en lille hyggekonkurrence på benene – Årets fiskehvisker. Alle er selvfølgelig velkomne til at følge med og heppe, eller hvad man nu gør, men der er indtil videre kun én af fire personer der har mulighed for at vinde den præmie, der besluttes af AFG. Det er udelukkende for at have lidt intern sjov og netop derfor er det længden der vinder. Dvs. at der stadig er muligheder for at vinde, hvis man har et sløvt år.

Til enhver konkurrence er der selvfølgelig nogle regler der skal overholdes, men da det netop er meget nyt og impulsivt, kan der være tilgang af flere regler eller ændringer. 

Indtil videre er der følgende kriterier, for at blive årets fiskehvisker:

For at vinde skal man fange den længste havørred for det indeværende år (1. januar – 31. december).

På et af billederne skal der være et målebånd fra midten af havørredens hale og til snudeskaftet. Såfremt der er tvivl om længden på fisken, bliver den diskvalificeret. 

Fisken skal landes fra kysten med benene solidt plantet på jorden, ved spinne- eller fluefiskeri. Båd eller lignende hjælpemidler må altså ikke tages i brug.

Havørreder fanget i åen tæller ikke med.

Ved samme længde, gælder den fisk der fanges først.

Havørred på 58 cm fanget af Kim

Nr. 1

Kim – 58 cm
9. januar

Havørred på 49 cm fanget af Jan

Nr. 2

Jan – 49 cm
12. august

Placeholder

Nr. 3

Ukendt – 0 cm
xx. xxx

Share This