MERE HAVNEHEJS

LØRDAG 2. MAJ

 

Ja, som overskriften siger, så kan jeg i øjeblikket ikke få helt nok af havnefiskeriet. Minderne fra barndommen er virkelig kommet til overfladen og jeg hygger mig utrolig meget med det, samtidig som en god afstikker til havørredfiskeriet.
Min lille 7-fods SG-pind bliver også virkelig sat på prøve i tiden, den er som bygget til fiskeriet med bundfang fra kajen. Masser af rygrad til de, til tider, vanskelige fisk fra dybet.
I dag var ingen undtagelse, da jeg i første kast fik en ising over mål og i andet kast to isinger, den ene over mål – så var linien ligesom lagt. Jeg havde fået midlertidig udgangstilladelse og derfor kun købt ti børsteorm, men når de giver 18 fisk på land, så er det vel også fint. Der er jo ikke deres skyld, at ‘kun’ de seks var gode nok til hjemtagning – alle flade, med en enkelt stor flot rødspætte imellem. Der kom da også et par torsk op, men langt under mål.
Ikke så meget at rapportere udover dette. Kan man li’ paneret fladfisk, så er det bare med at købe nogle børstebasser og komme på havnen – så er der serveret.
Knæk og bræk!