FLAD FREDAG PÅ AARHUS HAVN

FREDAG 24. APRIL

 

Det var fredag, Kennet havde taget helt fri og jeg havde tidligt fri. Tvivlen havde i nogle dage rumsteret – hvor skulle vi fiske? Ingen af os var i humør til bus, tog, cykel eller anden form for renderi, så da jeg nogle dage forinden havde luftet idéen om en tur på havnen, så lød det for én gangs skyld som en fornuftig tanke.

Vi mødtes hos mig, gik ned til grejpusheren, købte børsteorm og så var det ellers ned og teste noget fiskeri, som jeg ikke havde leget med, siden jeg var en lille dreng og stod side om side med min far ved Vesterhavet. Vejret var lækkert og stemningen var allerede god – forventningerne var helt i bund, vi skulle bare slappe af – troede vi.

Der gik ikke længe før det begyndte at nappe, hugge, nappe, hugge lidt mere og er du gal vi fik noget at mærke på vores udstyr.

Vi fik hver især over 15 fisk på land og en del af disse var bestemt fine nok, så de kom med hjem. Heriblandt fiskede Kennet en skrubbe op på hele 38 cm. – flot fisk. Han var samtidig også skyld i, at der nu er blevet opdateret et foto under ‘Fisk og mindstemål’, da han hev vores første torsk op, efter siden er blevet en realitet.

Det var en super fed tur og bestemt ikke den sidste af slagsen, den gav dælme blod på tanden efter mere og så er det jo fantastisk nemt og afslappende. Hver slags fiskeri, hver sin charme.