PÅ RUNDTUR I BUGTEN

Lørdag 13. februar

UNDSKYLD FOR FAEN

Ja, som rubrikken rammer det ind, så vil jeg gerne starte med at sige undskyld. Kennet og jeg selv har været på en lille rundtur i bugten og vejret, ja det talte jo for sig selv. Hold nu op nogle omgivelser vi fik lov at soppe rundt i – det var jo helt hjernedødt – men har vi taget nogle billeder til jer? Næh, kun en prins med GoPro-hvepsetalje og en fin fisk. Jeg ved det godt, det er fladt og sker ikke igen. Lad os komme videre, for havd vi ikke har i billeder og video, det har vi på tekst og mellem ørene.

 

KNEBEL VIG

I dagens anledning skulle der prøves noget nyt. For første gang bestemte vi 100% selv, da der pludselig er kørekort og biler involveret, så vi startede ud ved Knebel Vigs sydlige punkt. Der var lidt is på vandet, en temmelig fesen bund hvor vi var og ingen tegn på liv – inden for en lille time var vi på vej videre.

 

VRINNERS

Lidt tilfældigt endte vi ved Vrinners og den eneste årsag til at nævne det, er at isen var lidt tykkere og bunden en anelse bedre – Kennet fik i øvrigt også ladet vandet her. Vi tog videre.

 

KALØ SLOTSRUIN

Vi skiftede fra flue til spin og travede ud til badekarret ved Kalø. Vi havde haft ok succes på den sidste tur, netop her, så hvorfor ikke give det et skud, bare for at se og mærke lidt fisk. Det tog heller ikke mange kast, før jeg pludselig så en stor bølge rejse sig efter mit agn – et fedt syn og troen steg omgående. Kort tid efter, så var det dog Kennet det råbte op. Desværre for langt væk, til at jeg kunne filme det, men han fik taget et billede af den smækre fisk. Herefter havde Kennet både hug og følgere, men så gik det også hurtigt dødt igen.

 

VOSNÆS PYNT

Et sted jeg har glædet mig til i flere år, men aldrig rigtig haft ordentlige muligheder for, det er Vosnæs Pynt. Vi blev derfor hurtigt enige om, at det var et glimrende sted at slutte turen, så vi vidste lidt om omgivelserne. Vi forstod hurtigt begge to, hvor alle roserne kom fra – hold da op et lækkert område og en lækker bund. Der var dog heller ikke fisk til os, så vi vendte snuderne mod Aarhus og Havnens Perle – sluttede dagen af med en stor og ulækker bøfsandwich, efter alle anstrengelserne var det meget fortjent.

Det er nye tider og 2016 kunne jeg godt forestille mig blive et godt år, her på Overspringeren – i hvert fald endnu bedre end 2015.

//Knæk og bræk