Aarhus Fishing Gear

Grejpusheren i hjertet af Aarhus og tæt på havnen

Da jeg genoptog lystfiskeriet i 2013 var jeg på bar bund. Jeg havde aldrig dyrket havørredfiskeri, men var fast besluttet på, at det skulle være målet. På det tidspunkt hed butikken Stef’s Lystfiskergrej og var den butik der lå tættest på min daværende bopæl, med det bedste udvalg til mit nyfundne målrettede fiskeri. Det var første gang jeg mødte Claus, august 2013. Jeg havde ikke alverden af mønt på lommen, men blev guidet til et godt godt sæt og efterladt med et godt indtryk af butikken.

Siden den dag har det været mit sted. Det er som at komme ind i en fiskehule med grej overalt og alt for lidt plads, men jeg kan li’ det. Claus har rigtig mange ting hjemme og det han ikke har, det kan han ofte skaffe. Udvalget er stort og bredt. Elsker du at sidde på havnen og fiske flade, torsk, sild eller makrel, så er der alt i endegrej og stænger samt levende agn – og det ligger kun et stenkast væk.

Samtidig byder butikken også på en masse andre lækkerier og stærke mærker, der er kendt blandt alle lystfiskere. Der er masser af grej til åen, kysten, havnen og søen.